NO TINC SON!

Ja fa una temporadeta que em passa una cosa ben estranya…

Per què deu ser que quan l’endemà tinc festa , ja sigui pq és cap de setmana o bé vacances , com aquest dies , em ve una soneta allà quarts d’ onze i no aguanto res davant de la tele.Acabo anat a domir abans de les dotze…

En canvi quan l’endemà és dilluns o qualsevol dia feiner , mai veig l’ hora d’anar a fer nonetes … no tinc son… No hauria de ser al revés això?

Demà torno a l’escola .. hauria d’ anar a dormir i recarregar piles, que ja són quarts d’ una i en canvi.. aquí em teniu… llegint blocs, mentre tinc el word obert i faig veure que arreglo les programacions d’English , i escrivint parides com aquesta al bloc…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: NO TINC SON!

  1. hosti, a mi em passa exactament el mateix!!! Va haver-hi una temporada que al dissabte al vespre em prou feina si aconseguia sopar amb els ulls oberts

  2. Ainalma diu:

    Jeje, crec que això no et passa a tu només! És de pensar que al dia següent has de matinar que no pots agafar la son.
    Ja has començat a l’escola??? Nosaltres tenim vacances fins a la setmana que ve…

  3. A mi també em passa, deu ser psicològic, com si no volguessis $que s’acabés aquest dia perquè el de demà serà un pal. Llegeix, sembla un tòpic, però és le que millor va.

  4. soy maestra de un kindergarten en La Paz Bolivia Sud America y estiy buscando ayuda economica para poder construir un nuevo kinder porque el que tenemos es mu pequeño y hay muchos niños de escasos recursos economicos

Els comentaris estan tancats.