CUTRE-CANÇÓ DE L’ESTIU

Torno a estar de passivitat blocaire… M’agrada anar llegint els blocs que m’agraden però no tinc ganes d’escriure al meu. Què hi farem!

M’ han fet arribar un vídeo de la cutre-cançó de l’estiu. Jo no l’ havia sentida fins aquest cap de setmana, però mirant per la xarxa sembla ser que ja ha aparegut per la televisió i fa temps que és un dels més vistos del YouTube.

És una cançó “horterilla” al màxim, en la línia de les cançons enganxoses que surten d’ un anunci de la televisió o similar i que la gent no pot evitar tararejar , especialment quan vas passat de voltes… No es pot negar , però que fa certa gràcia i que costa treure’t la melodia del cap. Per qui encara no l’ hagi sentit , aquí la teniu… la genuïna “ Opa, yo viace un corra” del Koala…


Powered by Castpost

Ei , però la meva aposta per riure una estona , no és només aquesta. Mireu-vos el segon vídeo, que aquest sí que fa partir el cul.Té un títol tan suggerent com “ Amo a Laura, pero esperaré hasta el matrimonio”.

Són quatre joves “ exemplars” entre pijos , cumbas i penosos que us donen quatre consells sobre les relacions de parella. Es fa córrer que aquest vídeo pertany al grup “ Hapiness” , i darrera d’ ells hi ha l’associació “ Nuevo Renacer”. Sembla que aquesta associació lluita contra els mals provocats per la MTV. En realitat la campanya ha estat llançada per la mateixa MTV , d’ una banda per riure’s una mica de les associacions puritanes i d’altra banda per que se’n parli i evidentment donar-se publicitat a ells mateixos.


Powered by Castpost

Recomanació . No us perdeu l’enllaça a la web de l’associació “Nuevo renacer” … Boníssim!

A vosaltres què us sembla? quina voteu per a cutre-cançó de l’estiu?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: CUTRE-CANÇÓ DE L’ESTIU

 1. Mlàvix diu:

  En quant a l’aberració que és, el fet anecdòtic és divertit. Mentre no passi d’aquí, encara pagarà la pena valorar la música. Personalment em quedo amb la primera, sembla més sincera. La segona fa por.

  Salut.

 2. HOme… el Corral és força enganxosa… Jo crec que aquesta!

 3. Ainalma diu:

  Cançó de què, Dizzy?? Per favor, digues que és conya!! Encara recorde aquella cançó de l’estiu: “Sopa de caracol, eh!” Que trist… Mira que jo n’era, de joveneta, i encara se’m posen els pèls de punta quan ho recorde i sóc conscient del pèssim gust musical que tenim els espanyols…

 4. a mi, el que em sembla més curiós de tot plegat és que des del mes d’abril ja estan dirant que serà la cançó de l’estiu. no estarà una mica passadeta quan arribi l’estiu?

 5. diu:

  Els coneixia els dos.
  Del primer dir-te que ja és un Hit entre els adoelscents d’on treballo (l’altre dia 2 vegades en qüestió d’una hora, al pati).
  Del segon inclús l’altre dia en van fer parodia al guinyol de Cuatro.

  La gent ja no sap com cridar l’atenció.

 6. LmeWMon diu:

  Doncs el primer si que el coneixia. Les cançons d’estiu ja saps com son, les més cutres del mercat.
  Per cert, ja sabies que les ketchup representaran a Espanya a Eurovisio?? (Perquè aquesta és una altra…)

  Per cert, t’he afegit als meus enllaços. Gràcies!! 😀

 7. Wonderful and nice post about “CUTRE-CANÇÓ DE L’ESTIU”. Dissertation Help | Custom Dissertation Writing

 8. creatina diu:

  Como es que siendo este un blog del 2006 tienes un dominio .CAt, mno salio este años despues?

 9. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.