L’ESGLÈSIA DEL MAR

L’acabo d’acabar… i m’ ha encantat.

Fa un parell de setmanes em van regalar el llibre “ La catedral del mar”, d’ Ildefonso Falcones. És un llibre de novel·la històrica , ambientat a la Barcelona medieval , en temps de la construcció de Santa Maria del Mar.

L’argument gira entorn la vida d’ Arnau Estanyol , un serf de la terra que arriba a Barcelona escapant dels abusos d’ un senyor feudal. Allà i en el marc de la construcció de l’església treballa de bastaix, de palafrener, de cambista. La vida el portarà de ser un serf a esdevenir un home ric i respectat , però això no el lliurarà d’haver-se d’enfrontar a enveges, complots , ni de veure’s les cares amb la mateixa Inquisició…

En molts moments del llibre s’ hi troben paral·lelismes amb “Els Pilars de la Terra”, que , personalment , és un dels llibres que més he gaudit llegint. L’ he trobat ben documentat i estructurat. En cap moment la trama deixa de tenir interès. Les aventures dels protagonistes, que acaben essent entranyables fan volar les pàgines del llibre…

Si us agraden aquest tipus de llibres, no us el perdeu.. és un encert segur per Sant Jordi!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: L’ESGLÈSIA DEL MAR

  1. Manel diu:

    El posarem a la llista. Gràcies per la crítica

  2. Ainalma diu:

    Hui mateix l’he vist a la llibreria! Però al final no l’he comprat, no sabia com seria… Tornaré a buscar-lo, que té bona pinta.

  3. Cristina diu:

    Acabo de llegir-lo i m´ha enganxat completament. A més a més parlant de Barcelona et transporta a aquella època. He hagut d´anar a visitar l´Església de Santa Maria del Mar per comprovar tot el que diu i m´he fixat que inclús hi ha un relleu dels bastaixos a la porta principal.

Els comentaris estan tancats.